Hotel budget terbaik di Malaysia. Mulai dari Rp.169.000. Dapatkan diskon 10%, dengan kode: ZEN10
ZEN = Kamar nyaman, harga murah
Setiap kamar ZEN kualitasnya terkontrol
Lokasi yang kita suka di Malaysia
USD  10,77 6,69 /malam
Hotel Royal Palm Lodge No.85 M & 87 M, Mezennaine Floor Jalan Bukit Bintang,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia, 55100 Standard Double Room
USD  17,59 10,66 /malam
SCC Hotel 368, Jalan Sultan Azlan Shah, Jalan Ipoh Superior Twin Room
USD  18,45 11,90 /malam
ZEN Rooms Sakura Boutique Hotel 7.7/10 Jalan Tun Razak Superior Queen
USD  22,90 13,88 /malam
GDS Sentral No. 270, Jalan Tun Sambathan, Brickfield Little India Standard Queen Room with Window
Book kamar budget hotel di Malaysia

ZEN Rooms menyajikan penginapan murah yang berpatutan dan berkualiti di Malaysia. Baik anda sedang mencari tempat tinggal di tengah-tengah kota Kuala Lumpur atau bilik yang nyaman berhampiran dengan restoran makanan lezat di Penang, ZEN Rooms mempunyai bilik untuk anda! Cari bagaimana kami boleh membantu anda menghabiskan pengalaman libur anda lebih banyak.

Pesan hotel terhemat di Malaysia

Dikelilingi oleh Thailand, Brunei dan Indonesia, Malaysia kekal menjadi sebuah negara yang dinamik dan menarik yang mempunyai kehidupan hiruk-pikuk dan juga sebagai daya tarik-menarik kawasan luar. Baik anda shopaholic yang mencari pusat perbelanjaan mall terbaik di KL, seorang foodie dalam misi untuk mencari Char Kway Teow (Fried Rice Noodles) yang terbaik atau penjelajah yang berminat mengetahui lebih lanjut mengenai sejarah Asia Tenggara, Malaysia benar menawarkan sesuatu bagi semua orang. Sebagaimana yang mereka katakan, Malaysia truly Asia.

Book kamar budget hotel di Malaysia

Kota kota lain